Często zastanawiasz się, jak urozmaicić swoją azjatycką ucztę? W jaki sposób możesz wyczarować znakomity sos w orientalnym stylu, gdy w Twojej spiżarni znajduje się zaledwie kilka składników? Poznaj receptę na zawsze udane, znakomite sosy azjatyckie!
Ocet ryżowy 0,6 l
- Przyprawy, marynaty
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Darmowa dostawa od 200,00 zł
Ocet ryżowy to podstawowy składnik w produkcji sushi. Używany do przygotowywania zaprawy do gotowania ryżu. Otrzymany z ryżu Posiada specyficzny aromat. Stosowany do zakwaszania sałatek warzywnych, marynowania owoców morza, ryb, warzyw oraz dipów i dressingów.
Składniki:
ocet ryżowy 4,6 % (woda, ryż kleisty, białe wino ryżowe)
ocet ryżowy 4,6 % (woda, ryż kleisty, białe wino ryżowe)
Wartości odżywcze w 100g/100ml produktu:
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto:
0.6 kg
Masa brutto:
1.13 kg
Objętość:
0.6 l
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto:
0.6 kg
Masa brutto:
1.13 kg
Objętość:
0.6 l
Producent | |
Kod produktu | S70615 |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Przechowywanie | temperatura pokojowa |
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię