Pasty, marynaty

( ilość produktów: 50 )

Marynowanie mięs czy owoców morza, smażenie, duszenie czy grillowanie warzyw... Pasty i marynaty sprawdzą się w wielu daniach. Pasta curry jest kluczowa w przygotowaniu dań hinduskich. Pasta curry – w zależności od składników, z jakich została zrobiona – może być bazą curry żółtego, zielonego, czerwonego, panang czy massamum. Pasta miso, pasta tom yum i pasty tom kha to bazy do zup o tych samych nazwach. Pasta sezamowa zaś, inaczej tahini, to numer jeden w kuchni bliskowschodniej. Którą pastę do swojego dania wybierzesz? Pasta curry, pasta sezamowa czy pasta tom yum czekają na Twój ruch!

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel