Pasta fasolowa z soi 1 kg
- dip do zup do zupy kuchnia koreańska pasta sojowy
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Pasta z fermentowanej soi ma słony smak i bardzo gęstą konsystencję. Poprawia trawienie i dostarcza nam cenne witaminy A, C, B12 oraz minerały. Pasta fasolowa jest też produktem ubocznym sosu sojowego, powstaje więc podczas procesu jego produkcji. Można ją używać jako dip czy bazę do wielu zup. Pasta z fermentowanej soi jest podstawą koreańskiej diety.
Składniki:
woda, soja 27%, mąka pszenna, sól, sfermentowany proszek sojowy 2,8%, wino ryżowe gotowane, pszenica, proszek sojowy 0,5%, wzmacniacz smaku koji (jęczmień) (E627, E631)
woda, soja 27%, mąka pszenna, sól, sfermentowany proszek sojowy 2,8%, wino ryżowe gotowane, pszenica, proszek sojowy 0,5%, wzmacniacz smaku koji (jęczmień) (E627, E631)
Wartości odżywcze w 100g/100ml produktu:
- wartość energetyczna - 739 kJ / 175 kcal
- tłuszcz - 5,0 g
- w tym: kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
- węglowodany - 19 g
- w tym cukry - 9,0 g
- białko - 13 g
- sól - 11,2 kg
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu:
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto:
1 kg
Masa brutto:
1.15 kg
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu:
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto:
1 kg
Masa brutto:
1.15 kg
Producent | |
Kod produktu | S70320 |
Przechowywanie | temperatura pokojowa |
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię