Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Darmowa dostawa od 70,00 zł
Kiełki soi to fantastyczny dodatek do wszelkich potraw. Mogą być dodawane do zup, sałatek, dań smażonych czy gotowanych na parze.
W kuchni chińskiej znajdziemy je w potrawach z woka, w kuchni wietnamskiej w popularnej zupie pho czy w nadzieniu w sajgonkach.
Składniki:
kiełki fasoli mung
Wartości odżywcze w 100g/100ml produktu:- wartość energetyczna - 76 kJ / 18 kcal
- tłuszcz - 0,1 g
- w tym: kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
- węglowodany - 1,9 g
- w tym cukry - 1,9 g
- białko - 1,9 g
- sól - 0,0 g
Przechowywanie przed otwarciem:
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.
Przechowywanie po otwarciu:
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.

Makaron z seitanem to pyszna i zdrowa propozycja na obiad lub kolację. Soczysty seitan doskonale komponuje się z azjatyckimi sosami i warzywami. Przekonaj się jak łatwo możesz przygotować sycący i aromatyczny wegański posiłek w domu!