Japońska uczta krok po kroku
Książki kulinarne „Sushi” oraz „Ramen krok po kroku” to Twoje źródła wiedzy o japońskiej kuchni. Odkryj jej tajniki z najnowszymi pozycjami na rynku! Ich premiera miała miejsce w kwietniu 2024.
„Sushi” autorstwa Masakazu Hori i Kazu Takahashi oraz "Ramen krok po kroku", której autorem jest Robina Donovan, to profesjonalne książki kulinarne, stanowiące kompleksową instrukcję przygotowania różnego rodzaju sushi i zup ramen. Tym samym to tytuły polecane dla każdego pasjonata japońskiej kultury i kuchni.
Znajdziesz w nich nie tylko przepisy na tradycyjne potrawy, ale także cenne wskazówki dotyczące technik przygotowania oraz wybierania odpowiednich składników. Umożliwiamy zakup książek wraz z naszymi produktami do sushi i ramenu, by jeszcze bardziej ułatwić Ci kulinarne podróże do Japonii.
Już teraz możesz zapoznać się z przykładowymi przepisami pochodzącymi z obu książek, opublikowanymi na naszej stronie sklepu.
Tofu-sushi, czyli nigiri-sushi z tofu zamiast ryżu
Jajko marynowane w sosie sojowym
Odkryj esencjonalny smak japońskiej kuchni i stwórz z nami autentyczne dzieła kulinarne w swoim domu!