Przepisy

Seitan z gotowego glutenu
Seitan to idealny zamiennik mięsa dla wszystkich tych, którzy chcieliby poczuć jego smak w bezmięsnym daniu. Podkreśli azjatycki charakter potraw w Twojej kuchni.
Czytaj więcej
Komosa ryżowa z seitanem
Spróbuj wegańskiej alternatywy dla mięsa, która zaskoczy Cię podobieństwem do klasycznej szarpanej wieprzowiny. Jakie to danie? Komosa ryżowa z seitanem!
Czytaj więcej
Smażone tofu w chili
Wypróbuj smażone tofu w chili. Delikatne i miękkie tofu przyrządzone w słodko-pikantnym sosie będzie idealnym dodatkiem do makaronu lub ryżu po azjatycku.
Czytaj więcej
Przepis na kimchi
Poznaj prosty przepis na kimchi z kapusty pekińskiej. To pikantne, kwaśne i zdrowe danie pasuje do wielu wytrawnych potraw. Ciesz się smakiem koreańskiej kuchni w swoim domu!
Czytaj więcej
Tajskie curry z kurczakiem – massaman curry
Massaman curry, czyli tajskie curry z kurczakiem, oryginalnie nazywane jest Kaeng Massaman Gai. Przygotowuje się je bardzo szybko w jednym garnku z mlekiem kokosowym, ziemniakami i orzeszkami ziemnymi. Jest nie tylko bardzo kremowe, ale także subtelnie słodkie i pikantne.
Czytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel